Brand & Spolposter

THISAB har sedan 1980-talet levererat de mest flexibla och kompletta produkterna för integrering i kommunala vatten- och avloppsledningsnät. De kan användas för vattenuttag, avluftning, tryckspill etc. Vi har varianter för anslutning till flertalet olika rörsystem, PEH, segjärn, flänsar, mm.
​​​​​​​
Med över 25 000 installerade brand- och spolposter vågar vi hävda att vi är marknadsledande inom segmentet. Tillgängligheten är hög då de flesta produkterna finns lagerlagda på grossisternas centrallager med korta leveranstider.

Hittar ni inte det ni söker i vårt standardsortiment har vi alla möjligheter att leverera skräddarsydda lösningar till just ert projekt. Eftersom vi inom THISAB även arbetar med legotillverkning av svetsade plåtkonstruktioner i mindre serier har vi optimala förutsättningar för att tillverka kundspecifika och skräddarsydda lösningar i rostfritt stål till olika VA-projekt.
​​​​​​​Vi har ett stort sortiment av tillbehör så som alla standardiserade utloppskopplingar, värmare, förlängningskit, ett urval med adaptrar för olika varianter av anslutningar till äldre system, mm.
Betäckningarna, som tillhör brandposterna, är också teleskopiska vilket kan vara till stor fördel vid tex omläggning av markytan.